fbpx
Select Page

SALUTARE NATIUNE CRAPISTA

As vrea sa scriu cateva cuvinte ca o concluzie a cele intampalate in acest an de CRI2022.

Iatăne dinou in fata voastra cu un nou angajament pentru 2023!
Facem eforturi si impreuna cu partenerii nostri ne propunem un nou proiect pentru anul competitional 2023, un nou eveniment dedicat PESCUITULUI SPORTIV si tuturor pescarilor la crap din Romania.

Deschidem un nou capitol si il vom scrie impreuna cu voi toti, CRI2023 editia a IX – a

Inainte de orice,  am vrea sa va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si ca ne-ati raspuns in numar asa de mare invitatiei de a fi parteneri si de a construi impreuna viitorul pescuitului sportiv pe loturi din Romania.

As dori sa va marturisesc ca a fost un an greu, cu multe incercari si multe tentatii pentru care noi, CARP4FUN, echipa de organizare a trebuit sa lucram mult, sa luam decizii si sa construim dincolo de interese paralele.

Perfect – Imperfecti, asta ne alimenteaza mereu ambitia de a continua. Constientizam ca nu suntem perfecti si invatam de la voi si impreuna cu voi sa facem lucrurile sa fie bine facute intr-un consens general, cel mai bine facute.

Am incheiat un CRI2022 imperfect, cu multe feedback-uri constructive notate fara de care nu vom putea merge mai departe. Stim ce trebuie imbunatatit, stim care sunt nevoile, dorintele, fricile si asteptarile tuturor care sunt conectati cu noi si cu turneul CRI.

Am dori sa mutumim partenerilor evenimentului care au avut incredere in noi si au contribuit pentru ca imaginea evenimentului sa fie la un nivel urmator.

Totodata am vrea sa multumim tuturor cluburilor participante pentru ca ne-ati fost alaturi si ca ne-ati raspuns in numar asa de mare invitatiei de a construi impreuna pentru viitorul pescuitului sportiv pe loturi din Romania.

CRI2022 Cluburile participante

Noi, echipa de organizare va suntem recunoscatori pentru sustinere si suntem deschisi la orice dicutie privind organizarea CRI2023.

Va invitam sa fiti alaturi de noi pe:

Pentru informatii si detalii va rugam sa ne contactati si pe WhatsApp accesand linkul  wa.link/cri2023

CRI2022_FINALA

CRI2022 - Albume foto

Verified by MonsterInsights